Search
  • Webdesign · Printdesign · Logo · Photo
  • peter@petas-design.com / (47) 93 67 36 45
Search Menu

Hvem er Petas-Design?

Mitt navn er Peter Krüger. Jeg er utdannet som grafisk designer, og jobber som selvstendig næringsdrivende fra mitt hjemmekontor på Storjord i Tysfjord. Jeg er født og oppvokst i Berlin, men har flyttet til Tysfjord i 2007. På selvstendig basis utfører jeg oppdrag både i Norge og Tyskland.

Grunnlaget for all min grafisk virksomhet er en klar linje i utformingen. Jeg benytter meg av forståelige og direkte utføringer av visuelle budskap. Jeg bruker enkle, men nøye gjennomtenkte midler for å få enkle og tydelige resultater. Med krav til høy kvalitet og stor sans for detaljer, utvikler jeg design som både er oversiktlig, målgruppe-orientert, spennende og tiltalende.

Jeg ble tildelt en premie for spesielt god prestasjon i avslutningsprøven vinteren 2004/2005 i faget “Mediengestalter für Digital- und Printmedien” (Grafisk designer). Jeg var en av de ti beste studentene i Berlin og Brandenburg fylke, og kunne på grunn av mine gode prestasjoner og eget ønske, forkorte utdannelsestiden et halvt år.